Intresseanmälan

Vad roligt att du vill bli en del av oss!
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Lämna din intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan.

Vi går igenom ansökningar löpande och kontaktar dig så snart vi har något ledigt.
Har ni några frågor går det bra att kontakta oss.

Fakta om bostaden:

Typ: Marklägenhet med trädgård
Antal rum: 3 rum & kök
BOA: ca 80 m²
Parkering: Ja, plats för en bil.
Tillgänglighetsanpassad: Ja
Hyra: 8954 kr/mån kallhyra
Årlig förhandlad hyreshöjning

Med reservation för mindre justeringar och ändringar.

planritning för lägenheter

Våra villkor:
De personuppgifter som du lämnar i ansökan/intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna göra en bedömning av om du kan godtas som hyresgäst. Därför behövs uppgifter från personer som kan uttala sig om dig. Genom att lämna uppgifter om referenspersoner medger du att uppgifter får inhämtas från dessa personer. Uppgifter kan också komma att inhämtas från kreditupplysningsinstitut och myndigheter.
Uppgifterna kommer endast att behandlas inom JPLhusen . Du har rätt att gratis en gång om året få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur de behandlas. Du kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas.
Personuppgifterna om dig kommer bara att behandlas under den tid som din ansökan är aktuell. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras när du har meddelat att du inte längre önskar kvarstå som bostadssökande. Detta gäller också om din ansökan om bostad avslås. Om skälet till att ansökan avslagits är att du inte kunnat godtas på grund av misskötsamhet i ett tidigare boende, bevaras dock uppgifterna under tre månader efter avslagsbeslutet.

Glöm inte att läsa igenom vår boinformation på sidan Boinfo för att få en inblick om vad som ingår i boendet.


Till boinformation