Om oss på JPLhusen

JPLhusen är en lite mindre lokal hyresvärd som har direktkontakt med alla sina hyresgäster. Tillsammans jobbar vi för att trivsel och gemenskap .

JPLhusen är ett familjeägt företag som startades år 2017. Vi har många års erfarenheter inom byggbranschen. Företaget startade som byggnadsentreprenad för att sedan äga och förvalta sina fastigheter. Vårt bostadsbestånd består av till hundra procent av fastigheter vi själva har byggt och JPLhusen planerar för att vidare utveckla möjligheter för fler nya lägenheter.

Vi har sedan tidigare några års erfarenheter inom uthyrning av semesterhus. Nu vill vi ta oss själva till en ny nivå där vi samtidigt kan göra gott för andra och erbjuda ett tryggt boende. Vi på JPLhusen vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga och trivas där de bor, därför vill vi ha både snabb och nära kontakt med våra hyresgäster för att se till att alla är nöjda.

Idén föddes när vi på JPLhusen började se att bostadsbristen blev allt större. Det blev svårare att få tag på nytt boende oavsett ålder eller inkomst.
Vi ville göra skillnad och vi ville göra det nu! Därefter påbörjades planeringen av att bygga 8 nya och moderna marklägenheter, lägenheter som kan passa alla kategorier så som familjer, ensamstående och par. Möjligheterna var stora och en ritning på lägenheterna gjordes. Många ändringar gjordes och görs fortfarande.

JPLhusen bygger nu 8 st markplans lägenheter med 3 rum och kök. Alla med en egen liten trädgård att sköta och parkering med plats för en bil. Tillgång till egen disk- och tvättmaskin/torktumlare och genomgående golvvärme i samtliga lägenheter.  Något som gör det lilla extra i vardagen.

Nu är bygget igång och vi kan knappt vänta på att få träffa våra hyresgäster.

 

Följ vår resa genom bygget av vår dröm på Facebook

laptop med te kopp

Kontakta oss

Välkommen att ställa dina frågor till oss.
Här hittar du våra kontaktuppgifter.


Till kontakta oss