Om oss på JPL Husen

JPL Husen är en lokal hyresvärd som har direktkontakt med alla sina hyresgäster. Vi erbjuder ett unikt boende som i mångt och mycket efterliknar ett traditionellt villaägande. På så sätt hjälper vi Skivarp att växa och ta mer plats. Tillsammans jobbar vi för trivsel och trygghet.

JPL Husen startades år 2017 utav två lokala Skivarpsbor. Med sin breda kunskap och erfarenhet inom byggbranschen började planeringen som senare skulle sluta i 4 st nybyggda, moderna parhus med en egen trädgård och bilplats. Varje lägenhet är utrustad med egen diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmning sker med genomgående golvvärme. Det sista huset stod färdigt i början av 2021. Vi på JPL Husen kan inget annat än att vara nöjda med resultatet. Husen passar de flesta – familjer, ensamstående, par och pensionärer.

Vi har mångårig kunskap och erfarenhet av fastighetsförvaltning samt den juridiska delen. Vi strävar efter att erbjuda våra hyresgäster ett boende att trivas i och med bra service. Vi är lyhörda och lyssnar gärna på förslag och idéer. Vi förvaltar fastigheten utifrån ett förvaltar- och hyresgästperspektiv.

 

Följ vår resa genom bygget på vår Facebook-sida.

laptop med te kopp

Kontakta oss

Välkommen att ställa dina frågor till oss.
Här hittar du våra kontaktuppgifter.
Till kontakta oss